Igraj pozorno;)

objavljeno u: Novosti | 0

Play Attention je učinkovit računalni sustav za pomoć pri poboljšanju koncentracije i pažnje, jačanju pamćenja, smanjenju impulzivnosti  …..kod ADHD_a, ADD_a, disleksije, disgrafije, poremećaja ponašanja, ali je isto tako unčikovit za sve one koji žele poboljšati i usmjeriti pažnju, produljiti i učvrstiti koncentraciju .

Play Attention je neinvazivna računalna tehnologija nastala procesom spajanja skeniranih moždanih impulsa, kognitivnih vježbi i tehnika oblikovanja ponašanja. Ovaj sveobuhvatni računalni sustav za uvježbavanje usmjeravanja i održavanja pažnje koristi Edufeedback tehnologiju, a to znači da spaja feedback s edukacijskom metodologijom i promjenama ponašanja.

Udruga je uz podršku Dubrovačko-neretvanske županije; http://www.edubrovnik.org/Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije; https://razvoj.gov.hr/ ,uspjela nabaviti uređaj, educirati i osposobiti zaposlenike za trenere PA, te se uskoro kreće sa tretmanima. Djeca dosadašnji članovi Udruge uz suglasnost roditelja imaju prvenstvo u uključivanju u tretmane, ostali zainteresirani mogu se javiti u Udrugu Kap u moru.

Više info o Play Attention možete pročitati ovdje: http://neurotech.hr/play-attention-u-medijima/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)